Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sunny weekend

21:32 | oktober 14, 2018

Hade behövt den här hatten i helgen, jäklar vilket härligt väder Stockholm bjudit på. Den här helgen har gått så fort, känns som att jag knappt hunnit blinka sedan i fredags. Gick på en drink med tjejerna efter jobbet och sen smet vi bort till Asian Post Office för en stökig spontanmiddag. Sådana kvällar är verkligen de bästa. I lördags morse satte jag mig i bilen med min pappa och syster och gasade ner mot Jönköping för ett dygn hos kusinerna. Och i dag har jag och min kille varit iväg och köpt matbord, spikat upp tavlor, beställt lampor och bara fixat och städat här hemma. Vår make over börjar äntligen ge lite resultat, haha!

Nu ska jag slänga ihop en resväska med kläder, i morgon står plåtning på schemat hela dagen och sen åker vi ner till Göteborg för två dygns jobb.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här