Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

10:41 | oktober 15, 2018


God morgon gänget! Jag har precis kommit in till kontoret och mellanlandar innan jag möter upp resten av gänget på Artillerigatan. Jag hängde på låset till Zara klockan tio i ett desperat försök hitta ett par beiga/bruna kostymbyxor. Vi ska plåta bilder för Her Hour hela dagen och det kommer vi göra i MeliMeli’s showroom. Jag har inte varit där än men med tanke på att lokalen är prydd med fina möbler därifrån så kan det inte bli annat än bra! Resten av veckan är full av jobb, sista rycket innan lansering!

Måndag: Vi plåtar hela dagen och sedan åker vi ner till Göteborg och checkar in på Hotell Bellora. Någon som bott där? Jag har knappt varit i Göteborg sedan gymnasiet så jag är väldigt peppad på att tillbringa två dagar där. När vi kommer fram har vi en sen middag bokad!

Tisdag:
Jag ska försöka hinna med att plåta två ”hemma hos”- reportage under dagen medan Petra och Uchenna stylar om en lägenhet där. Sedan har jag ett par ställen jag gärna skulle pricka av, som exempelvis Vallgatan12, Artilleriet och Wakakuu. På kvällen äter vi middag på hotellet, har hört rykten om italienskt så gissa om magen kurrar redan.

Onsdag: Fortsätta knåpa ihop en Göteborgs-guide under dagen innan vi tar tåget tillbaka till Stockholm!

Torsdag: Pressdag, tänkte försöka hinna förbi några ställen tänkte jag, men annars blir det mest kontorsjobb och sedan middag med en tjejkompis.

Fredag: Möte om Her Hour hela förmiddagen, vi har en workshop inplanerad med säljteamet. Därefter blir det tillbaka till kontoret för jobb resten av dagen. Har inga helgplaner inbokade och tänkte låta det vara så.


2 kommentarer2 kommentarer om “My week”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här