Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Yesterday in four pictures

20:09 | oktober 16, 2018

Medan jag väntar på att Petra och Uchenna ska komma tillbaka till hotellet så vi kan svida om för kvällens middag tänkte jag ta er igenom gårkvällen i fyra bilder. Vi kom till hotellet vid åtta igår och installerade oss i rummen direkt. Jag gillar ju denna typ av hotellrum, mindre men med mer personlighet, och alla helst unikt inredda. Vi öppnade en flaska bubbel och jag smetade på rött läppstift för att känna mig något festligare till middagen. Vi var snabba ner till restaurangen, alla tre väldigt hungriga. Vi ropade in en tryffelpizza att dela på till förrätt och fortsatte med bubbel. För att det var måndag och vi var i Göteborg. Hej mellan rätterna! Så himla glad över att få göra den här resan med dessa två. Mellan tuggorna pratade vi om allt ifrån resor, mat, bröllop, obehagliga tv-serier och så klart lite jobbplaner. Till huvudrätt åt jag min italienska favorit – Melanzane. Jag minns att jag åt den här rätten första gången jag besökte min kompis i Italien för några år sedan. Runt bordet satt jag, Frida och ett 20-tal italienare som envisades med att beställa in hela menyn bara för att imponera på oss med det italienska köket. De lyckades så klart, det krävdes inte särskilt mycket för jag har ju alltid älskat den italienska matkulturen. Men, där smakade jag i alla fall den absolut bästa Melanzanen någonsin. Och varje gång rätten finns på menyn beställer jag in den, i desperat hopp om att den ska vara lika bra som den kvällen i Italien. End of my Melanzane-story. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här