Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Yesterdays look

10:48 | oktober 16, 2018

En av looksen från igår när jag passade på att sno Petras kjol från Realisation. Blev väldigt sugen på att beställa hem en klänning därifrån, men får nog vänta med det till nästa säsong. Nu sitter jag nere i restaurangen på Bellora och jobbar lite, är redan inne på min tredje cappuccino, haha. Tjejerna stack strax efter frukost för att åka iväg till lägenheten de ska inreda, och jag tänkte försöka lokalisera mig till bussarna om en stund och ta mig ut till Kullavik för att plåta hemma hos Tilda. I eftermiddag tänkte jag ta en sväng på stan för att nosa upp alla guldkorn som Göteborg har att erbjuda, så är det någon här inne som har tips om ställen jag absolut inte får missa blir jag världsglad om ni lämnar en kommentar <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Yesterdays look”

    Du hade prickat in många av mina tips redan men de är; Vallgatan12, Artilleriet, Wakakuu, Atelier (Pigalle) DaMatteo (brevid Artilleriet), NK Access (så mkt bättre än Sthlm!).

    Undrar vart din tröja är ifrån? 🙂

    Svara

    Åh toppen!:D Tack snälla! Ska kolla in allt. Den är från Soft Goat!<3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här