Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

48 hours in Gothenburg

10:33 | oktober 18, 2018

Dagarna i Göteborg har fyllts mest av jobb, så klart. Men vi har också hunnit med middagar, en italiensk på Bellora och en på Zamenhof där vi fick prova på lite av varje. Fantastiska smaker i alla rätter, det var verkligen en uppvisning. Vi alla var lika imponerade. Under tisdagen hade jag ett par timmar på stan där jag bara promenerade runt, nästan planlöst, och trillade in i olika butiker och kaféer jag passerade. Har också gått upp i tid för att hinna med en längre frukost på morgonen, det är nästan obligatoriskt för mig när jag bor på nya hotell. I går fick jag rycka in på lägenheten för att knyta ihop den säcken. Sent på eftermiddagen kändes det som att vi var ganska långt ifrån ett färdig resultat men prick en timma innan tåget skulle rulla från stationen klarade vi det, med ett slutresultat som vi både var chockade och jäkligt nöjda över.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här