Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

21:25 | oktober 18, 2018

Nästa vecka flyger jag till Palma tillsammans med en bunt härliga tjejer. Vi ska åka dit för att jobba men flyttar bara kontoret till Henriettas takterass istället. Kan knappt fatta att jag precis skrev det där, haha. Min dröm har ju alltid varit att ha ett jobb som tillåter en att välja arbetstider och arbetsmiljöer. Jag tycker exempelvis mest om att jobba morgnar och kvällar men kan vara mindre effektiv mitt på dagen. Så att kunna jobba när man känner sig inspirerad och kreativ oavsett vart man är eller vad klockan är har alltid varit ett mål för mig.

Vi ska så klart klämma in lite äventyr när vi ändå är på plats, och enligt rapporten ska det vara strålande sol och 22 grader, man tackar! Gillar verkligen att resa ”off season”, tycker man får ut så mycket mer av besöket då. Det kanske mest är för att dagarna inte går åt till att ligga på stranden och lapa sol hehe. Jag har i alla fall ett par hotell jag gärna skulle besöka den här gången, Henrietta har säkert en lång lista på restauranger vi måste testa och sen ser jag fram emot morgonpromenader längst vattnet!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här