Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Finally friday

17:07 | oktober 19, 2018

Startade dagen med ett långt frukostmöte hos Cube och därefter har jag suttit klistrad på kontoret och försökt spänna åt alla lösa trådar som är kvar innan vi är i mål. Jäklar alltså, det är inte helt enkelt att allt ska klaffa precis när man vill det. Vi kommer framåt i alla fall, om så med baby steps. Nu ska jag ta helg, framför Idol i kväll så klart och i morgon ska jag äntligen få hänga med min bästis som lämnade mig för Göteborg i våras.

Igår bar jag nya favoritbyxor från 2NDDAY. Fått så många frågor om dem så tänkte att jag slänger in en liten länk till dem här 😉

Byxor, 2NDDAY. Skor, Mango. Jacka, Vintage. Väska, Loewe.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här