Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

SS19 News!

08:02 | oktober 19, 2018

I går sladdade vi förbi ett gäng presskontor för att spana på vad som komma skall för SS19. Och det fanns en hel del plagg som lyckades ta sig in på min ”vill ha”-lista, hehe. Tyckte Baum und Pferdgartens kollektion var riktigt fin rakt igenom. Kavajen till vänster är ett måste, så fint att knappen var placerad lite snett med. Och om jag vill känna mig som en av clueless-karaktärerna skulle jag helt klart svida om till setet till höger, haha! (OBS! Kommer även i gult(!!!)). Det kommer en hel del plagg i det här rutiga mönstret och i färgkombinationen gul/blå. Den här klänningen till nästa sommar? Ja tack! Och väskan skulle pigga upp vilken trött vinterdag som helst. Hos COS snubblade jag över strappy sandals of my dreams. De kommer även i en vit/beige färg som säkert är helt perfekt för ett par brunbrända fötter. Sist tog vi ett varv hos Patriksson där jag mest fick upp ögonen för väskorna. Ni vet Marimekkos populära väska ”Karla”? Den kommer nu i en miniversion, SÅ SÅ FIN! Nu hoppas jag bara att de gör den i en blå eller beige färg med, då är det en done deal för mig!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här