Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wishful thinking

18:24 | oktober 21, 2018

T-shirt, Gucci. Denim, Mango. Kappa, H&M. Stövlar, Zara.
Väska, By Far. Halsband, Mango. För ögonbrynen, Glossier

Jag är alltid på jakt efter denim, tycker aldrig att jag får ta i de där perfekta paret. Jag har verkligen en hel hög av jeans men inget som känns 100 % rätt när jag slänger på mig dem. De funkar liksom bra ihop med en viss typ av jacka eller en viss typ av sko, känner ni igen det? Eller är det bara jag som har så orimligt svårt att hitta bra jeans som passar min kropp till hundra och som passar med oavsett vad jag matchar med.. Måste nog ut på en ordentlig denim-hunt och bara ta mig tid åt att prova igenom rubbet, haha!

Förutom jeans känner jag ett starkt sug efter ett par stövlar. Jag har aldrig varit en ”stövel-tjej”, men desto mer jag ser det desto mer känner jag att jag nog ska ge det en chans ändå! Och tishan från Gucci!!! I veckan fick jag hem lite sminkprover från Glossier som jag tänkte sätta tänderna i asap. Har höga förväntningar på den här ögonbrynsborsten, haha! Kan den rädda mina trötta ögonbryn tro?


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här