Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New week

10:53 | oktober 22, 2018


Jag lyckades ta mig in tidigt till kontoret i morse (älskar när det händer) och hämtade upp lite frukost och satte mig framför mejlen. No18 bjuder alla sina medlemmar på frukost på måndagar och det är jag sällan sen med ta till vara på. Jag har en hel del som måste bli färdigt närmsta veckorna, så det kommer bli en hel del jobb på Palma också. Jag och Henrietta bestämde igår att vi får sätta ett körschema för dagarna och avsätta tid för jobb under dagarna, så vi blir så effektiva som möjligt och tar vara på tiden!

Jag kommer bli sittande på kontoret större delen av dagen idag, förutom att jag ska pausa för ett lunchpass på Sats om en stund. Vi hörs lite senare, hoppas ni har en bra start på veckan!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här