Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown Palma

11:57 | oktober 24, 2018

Hallåå gänget!! Vi sitter just nu inne vid köksbordet och river av ett par timmars jobb. Tänkte att vi ska ta vara på eftermiddagen här senare och sticka ut på lite upptäcksfärd. Sist jag var på Palma var ju när jag och Henrietta var här i maj förra året, minns ni? Det var också min första gång på ön så jag är väldigt spänd på att få se mer den här gången! Igår efter att vi landat kastades vi oss snabbt in i en taxi till lägenheten och dumpade väskorna. Sedan tog vi våra snabba steg till affären och köpte med oss lite ostar, chark och smått och gott som vi var sugna på. Vi dukade upp allt på balkongen och rev av en fyra timmars middag där vi pratade oss igenom alla samtalsämnen vi kunde komma på. När vi vaknade i morse tog vi oss ut på en morgonpromenad i området. Det är något speciellt med promenader i den ljumna morgonsolen. Efter den satte vi oss direkt ned med jobb och frukost. Det blir väl ett par timmar till här innan vi gör oss i ordning och åker in till Palma stad. Hörs mer därifrån!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här