Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back to basics

19:45 | oktober 28, 2018

Tillbaka efter ett par dagars radiotystnad. Det har varit full fart på ön hela helgen så har inte hunnit sätta mig ner vid datorn. I lördags var vi iväg hela dagen med Sanna som gav oss en guidad tur till sina favoriter i Palma. Så kul med mycket tips, känner bara att jag hade velat ha ytterligare en vecka för att hinna prova mig igenom restauranger, beach clubs och caféer. Får bli nästa år! Nu ska vi strax käka middag här hemma, och jag sitter och scannar hela internet på militärvästar till helgens halloweenfest, haha! I morgon efter mitt frukostmöte får ni en uppdatering från senaste dagarna <3


1 kommentarerEn kommentar om “Back to basics”

    Jag skulle också vilja åka iväg, det ser så fantastiskt härligt ut!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här