Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Weekend in Spain

16:53 | oktober 29, 2018

Här kommer en kort uppdatering om hur helgen på Palma sett ut. Clara och Uchenna gjorde oss sällskap i torsdags och sedan var det full fart fram tills igår när jag landade hemma i soffan. Det blev en sen middag på terassen i torsdags kväll. Ni vet en sån middag som bara drar iväg och man blir lika förvånad varje gång man kollar på klockan och inser hur tiden bara flugit iväg. Det är fint.

I fredags hade vi en heldags utflykt inplanerad och i lördags var vi inne och gjorde Palma stad tillsammans med Sanna. Men emellan detta har vi har druckit Cava i solnedgången på Henriettas balkong med havet som kuliss.

Efter morgonpromenaden i fredags körde vi bort till byn Valldemossa för att äta lunch. Så glad att vi gjorde det, och hade vi haft mer tid hade jag velat fortsätta uppåt och bara stanna till längst alla småbyar. Småbyarna är nästan alltid det bästa tycker jag!

När magarna började kurra slog vi oss ned i solen och beställde in lite lunch. Jag slog till på en tonfisktartar som var 10/10!

Och på mig hade jag en gammal favoritklänning från Zara och sandaler från BOYY.

På eftermiddagen tog vi ett snabbt stopp hemma för att byta om och njuta av eftermiddagssolen innan vi skulle skynda iväg igen.

Slängde på mig jeans från 2NDDAY, blus från Deitas och klackar Dior.

När klockan slog sju var vi på Sant Francesc Hotel för en fördrink innan vi hade bokat middagsbord på Spot.

Skulle gärna checka in här någon gång när jag besöker Palma. Med förhoppning om att rummen är lika fantastiska som takterassen!

I lördags mötte jag och Uchenna upp Sanna som skulle visa sina favoritspots på Palma för Her Hours räkning. Vi hade sån otur med regnet som öste ner så det blev mycket fokus på inomhusaktiviteter. 

Ett av stoppen blev Dusty Deco’s nya butik som de öppnade i Palma för bara tre veckor sedan. Ni som är inredningsintresserade känner säkert till deras butik på Brahegatan i Stockholm. Livsfarlig att gå in i om man gillar att (och kan) handla möbler. Resten av tipsen får ni ta del av sen, men mycket bra grejer för den som planerar att åka till Palma under lågsäsong!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här