Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

NEW BLOG

18:05 | november 1, 2018

Okej vänner, nu är det dags att tacka för mig och för min tid här på Metro Mode, som har varit fantastiskt rolig och lärorik! Nästa vecka lanserar vi förhoppningsvis äntligen(!!) vår nya satsning som jag tror stenhårt på. Inte nog med att det är en produkt som jag redan känner mig nyförälskad i, jag är så glad att jag teamat ihop mig med Petra och Uchenna. Bloggen kommer att leva vidare där vilket känns superbra, och jag hoppas så klart att ni vill fortsätta följa mig vidare. Då allt inte riktigt är klart än med nya webbplatsen kommer jag ta ett par dagar ledigt och komma tillbaka med full kraft nästa vecka! Min nya adress framöver kommer att bli Paulina.herhour.com 🙂

Tack Metro Mode och till alla er som tittat in här varje dag <3 Vi ses på nästa ställe – Paulina.herhour.com!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här