Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Kvällsjobb, övernattning på Berns och äntligen lansering!

09:53 | november 28, 2018

I måndags kväll bänkade jag och Petra oss på Sturebadet i ett par timmar för att gå igenom det sista inför lanseringen. När man jobbat med något så här länge blir man pedant och hittar hela tiden nya grejer man vill förbättra eller uppdatera. Vi har redan börjat på en lista inför version två, haha. Men nu är vi äntligen i gång och det känns förbannat bra! All feedback från er är så jäkla viktig och värdefull för oss så vill ni lämna en kommentar får ni gärna göra det här, på Her Hour, på mejl eller Instagram! Vi vill ju bygga det här med hjälp från er och hoppas att ni vill vara med och utveckla produkten med oss.

Efter jobb skyndade jag iväg till Berns för att möta upp min bästis för middag och övernattning. Och alltid dessa spegelselfies.. Någon som vet psykologin bakom att vilja ta upp telefonen och ta en bild i spegeln? Det är så jäkla märkligt egentligen. Fick så många frågor om den här kappan och den är knyckt från Petra garderob och kommer från DAY, men några säsongen gammal.


I går morse sprang jag över Norrmalmstorg till Avavav’s butik för en frukostpresentation av Fanny & Violas kollektionssamarbete med dem. Det är en liten kollektion som består av fem pieces, helt framtagen av tygrester som modehusen lämnar. HEJA! Jag gjorde en kort intervju med dem som ni hittar här.

Här är fyra av plaggen, och klänningen i mitten blev det nästan slagsmål om i butiken haha.
Resten av dagen satt vi klistrade framför våra skärmar, hade nedräkning strax innan 12 och sen var vi äntligen live!!!! Vi firade med lunch från Ling Long innan det blev mer jobb. Det känns spännande och läskigt att ni nu kan följa med och faktiskt läsa och se vad vi gör. Det är liksom på riktigt nu.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här