Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snapshots från veckan

21:03 | december 1, 2018

Känns som att det var tre veckor sedan jag skrev här men det var ju faktiskt senast i onsdags såg jag precis? Veckan har kantats av mycket jobb och mycket middagar och tack vare min ofrivilliga bloggpaus är jag fortfarande lite ringrostig och glömmer gärna att fota. Jag ska skärpa mig, jag lovar!! I onsdag såg jag i alla fall ut såhär, helkittad i beige från Gestuz.

Jag sitter alltid här på morgonen och går igenom mejl och sånt medan jag dricker kaffe. Jag brukar också bli påmind av min kille att det även är här jag hamnar så fort jag kommer hem från jobbet på eftermiddagen, återigen med datorn så klart. Jag kan ganska lätt bli sittandes framför datorn med jobb/surfa runt och jag började fundera på vad alla andra gör när de kommer hem från jobbet? Blev nyfiken på vad ni prioriterar? Lagar ni mat länge kanske? Jag försöker ju alltid att laga mat på minsta möjliga tid för jag inte vill ”slösa” tid på det. Men jag har bestämt mig för att börja lämna min dator på kontoret ett par dagar i veckan för att bryta ovanan att sätta mig med datorn så fort jag kommer hem.

I onsdags bjöd H&M in till after work och julmys i deras showroom. Vi var där ett par timmar och broderade julklappar, dekorerade pepparkakor med massa glasyr och jag tror även jag kirrade min nyårsklänning. Nyårsplanerna är fortfarande oklara men en klänning kommer jag väl i alla fall att behöva tänker jag? Efter det åkte vi vidare till Kungsholmen för middag med Levi’s som släppt en ny jeansmodell.

Och i torsdags efter sista mötet gick vi ner till Riche för att ropa in lite bubbel och skåla för att Her Hour äntligen gått live. Och där blev vi sittandes i säkert tre timmar och babblade igenom alla galna äventyr man hunnit med i sina dar.

Nu ska jag fortsätta jobba lite (en lördagkväll jag vet), min vänner älskar också att kalla mig kärring för att jag allra helst spenderar helgerna hemma i soffan framför Idol eller Let’s Dance. Såg till och med reprisen på tv i morse för det är så mysigt.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här