Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lästips

08:11 | december 3, 2018

 

God morgon på er! Hoppas att ni är laddade inför en ny vecka, (I know I am). Jag tänkte påminna er om att ni måste in och läsa och stötta oss på Her Hour nu, haha. Vi behöver er <3 Det kommer komma massa skoj framöver, både artiklar och happenings som involverar er. Vi planerar också vårt första event tillsammans med er som jag är säker på kommer bli riktigt bra. Så in och häng med på Instagram här också så ni inte missar något!!! Ps. Jag har listat 20 grymma nyårsklänningar, här hittar ni dem!

Nu ska jag åka in till kontoret och köra morgonmöte och frukost med Petra och Uchenna. Hoppas att jag kan klämma in lite lunchträning också, har precis kommit på hur mycket jag gillar lunchträning. Min koncentration på eftermiddagen blir tio gånger bättre om jag fått springa av mig på lunchen..


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här