Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vi har plåtat vår första kampanj!

23:02 | december 6, 2018

Haha som rubriken avslöjar plåtade vi i dag vår första kampanj till Her Hour. HURRA! Det är ett annonssamarbete med Glitter ni kommer att få se i dagarna. Precis som alla andra tidningar och kanaler kommer vi ju behöva annonsörer för att kunna driva den här sajten. Men vi vill verkligen göra det på vårt sätt och göra sånt som vi kan stå för och vara stolta över, och att det ska vara relevant för er så klart (även fast det alltså är sponsrat innehåll). Vi vill göra sådant vi själva blir inspirerade av.

Jag och Petra tog armkrok ner på stan i går eftermiddag för att låna med oss ett par kassar till plåtningen. Det blir alltid överdrivet mycket saker när man springer runt och lånar på det här viset, säkert inte ens hälften som kommer till användning.

Men jag kärade ner mig i en jacka från Sandro, tyvärr med en oblyg prislapp på tio tusen.

Vi plåtade på Berns hela dagen och hade grymma Angelica bakom kameran!

Det var en liten sneak peek på hur dagen såg ut. När vi var klara släpade vi med oss allt tillbaka kontoret och hann mellanlanda en snabbis framför datorn innan vi skulle vidare igen. Nu går mina ögon snart i kors för jag är så trött, haha. Fick sitta lite nu under kvällen för att jobba ifatt och preppa inför i morgon och helgen, tur mitt jobb är roligt <3 Jag håller även på att försöka sätta mig in i sökmotoroptimering, (tydligen sådant man behöver kunna nu), så om det är någon som har tips på kurser eller liknande får ni gärna kommentera här. Behöver all hjälp jag kan få!

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här