Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i sju bilder

23:10 | december 9, 2018

Här kommer helgen i ett gäng bilder. Försöker ju bli bättre på att vardagsfota men när jag ser dessa ynka sju bilder i min telefon inser jag att jag inte alls gör några framsteg. Helgen började i alla fall fredags eftermiddag, klockan fyra för att vara exakt. Lagom till att vi skulle börja göra oss i ordning för kvällen bestämde Glitter sig för att skämma bort oss med ett bud fyllt av smycken, bubbel, pepparkakor och bäst av allt? Utsmyckning!!!! 

Jag och Uchenna skulle nämligen göra oss i ordning för Petras ”barnförbjudna” julbord hon hade på Le Rouge. Så vi öppnade flaskan och började prova oss igenom utbudet. 

Visst blev resultatet ganska bra? Temat var ”Ugly Christmas sweater” och jag som hade snott min killes jultröja med renar på behövde verkligen spicea upp min utstyrsel lite, så jag var inte särskilt sen med att trä i julkulor i öronen och julpynta håret lite. 

Sen fotade jag inget mer den kvällen, haha! Usel bloggare! Vi började kvällen på Le Rouge där vi åt oss igenom ett gäng rätter och fortsatte sedan hem till Petra för mellanfest innan vi till sist landade på Fou och dansade tills fötterna värkte. 

På lördagen var jag lite segstartad så började med omelett och kaffe i soffan till Nyhetsmorgon. Sedan övertalade jag min kille att åka till Mall of Scandinavia med mig, något jag snabbt skulle få ångra, (tog oss 30 min att bara få parkering). Jag hade fått för att lämna in min dator på Apple, bara det att det inte fanns någon Apple-butik där (?) haha. Provade istället ett par byxor på Mango och körde en mikrovila i provrummet innan vi bestämde oss för att åka hem igen. 

Köpte istället med mig en ram så jag kunde rama in min nya tavla. Min kille säger bestämt nej till den här men jag gillar verkligen den, och jag kommer inte ge mig i första taget! 

Sen spenderade vi resten av eftermiddagen och kvällen med att julbaka och äta en sen middag framför en film. Och i dag har jag jobbat några timmar på förmiddagen och sen blev det adventsfirande och middag med min kille familj resten av dagen. Nu ska jag ta en dusch och stupa i säng! Vi hörs mer om veckan i morgon <3 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här