Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

14:43 | december 10, 2018


God morgon mina vänner! Hur mår ni? Jag mår rätt bra, sitter på kontoret och betar mig igenom dagens to do-list. Försov mig lite i morse, men det hör ju nästan till vanligheten när det gäller mig. Jag hör inte min klocka när jag sover? Jag misstänker att jag stänger av mina alarm i sömnen…. Ska nog önska mig en ordentlig väckarklockan i julklapp..  Hur som, nu är jag på benen i alla fall! Ska snart springa bort till Lindex för ett möte, men tänkte att vi kan kika på veckan innan! 

Måndag: Började med frukostmöte med Petra. Gick igenom kommande vecka för sajten och vad som ska prioriteras. Sedan har jag bara suttit blixtstill på min stol och skrivit. Nu ska jag strax iväg på ett möte och sedan ska jag hinna med en intervju i eftermiddag, därefter blir det tjejmiddag! 

Tisdag: Möte och jobb innan jag pausar för lunchträning. Sen blir det kontorsjobb prick resten av dagen. 

Onsdag: Kontorsjobb hela dagen förutom ett möte hos Cube. Ska börja kika på vissa uppdateringar för Her Hour. Efter jobbet möter jag upp alla Halmstad-tjejer för julmiddag! 

Torsdag: Jobb, lunchträning och på kvällen har Linn bjudit in till luciafirande på Bolon! 

Fredag: Kontorsjobb under förmiddagen, lunchträning och efter det blir det en sen lunch och workshop med Cube-gänget för att spåna på idéer och kampanjer. 

Under helgen har jag vänner från Halmstad på besök så vi ska bara mysa runt, äta middagar och köra ordentligt catch up! 


1 kommentarerEn kommentar om “My week”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här