Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i åtta bilder

17:19 | december 17, 2018

Jaha, en vecka sedan vi hördes sist, haha. För dåligt! Jag borde inte säga att jag ska bättra mig för varje gång jag tummar på att uppdatera mer frekvent verkar det ge motsatt effekt. Tiden springer i från en helt enkelt, samtidigt är det som att jag glömt hur man gör det här. Jag vill verkligen bli bättre men är bara så trött och oinspirerad just nu. I onsdags kväll åkte jag på halsont, vilket har utvecklats till en rätt ordentlig förkylning, som jag dessutom tog med mig ut på krogen i lördags så ni kan ju gissa slutresultatet av det i dag. Mår rätt kasst faktiskt, men sitter på kontoret och försöker ta mig igenom lite jobb i alla fall. Har haft lunchmöte med redaktionen och vårt senaste tillskott, Linn! Hurra! Känns jäkligt bra att vi äntligen fått in en strukturerad personlighet i vårt team. 

Men jag tänkte att innan vi går vidare med veckans planer kan vi ta oss igenom helgen först. I fredags innan jobbet la jag en mask som var för rolig för att inte föreviga i bild just då, tror den hade något passande namn som ”The Silver Mask”. Är ju inte så van vid det här med skönhet men ska nog försöka utforska området lite mer. Tänkte kanske ta er igenom mina favoritprodukter i ett inlägg i kväll (ska inte lova för mycket nu). Efter jobbet i fredags mötte jag upp Karin och Emma på bubbel och chark och några timmar senare hostade jag mig hemåt och somnade i soffan till Notting Hill. 

Jag vet inte varför men den här helgen har känts så jäkla lång tycker jag. Har spenderat största delen med alla vänner, i lördags mötte jag upp två vänner som kom upp från Lund och Karlstad (där de pluggar) för ett intensivt dygn i Stockholm. Jag och några andra vänner hade planerat överraskningsdrink hemma hos en kompis, vilket blev väldigt lyckat. Är så glad för att jag har ett helt gäng av goa tjejkompisar från Halmstad som numera bor i Stockholm, och ännu fler på väg upp! 

Efter några drinkar och catch up hemma hos Hanna begav vi oss vidare till Asian Post Office för en sen middag. Har ni inte varit där än så kan jag verkligen rekommendera det, jag älskar maten där! Precis lagom avancerat och alltid fantastiska smaker. Deras popcornräkor är ett måste att prova! 

Efter middagen hoppade vi mellan ett gäng barer och avslutade sedan kvällen på Fou. En helkväll som min hals och förkylning tackar för idag. 

Söndagen gjorde vi ett par timmar på stan med siktet inställt på julklappsshopping men som i stället slutade med en tre timmars lång lunch. Jag vinkade av Mathilda på tåget vid fyra och begav mig sedan hemåt och slocknade på soffan strax därefter. Vaknade inte förrän min kille väckte mig med pasta och tomatsås vid sju-tiden. Väldigt fin helg <3 


2 kommentarer2 kommentarer om “Helgen i åtta bilder”

    Om man får önska ett inlägg så är det att få lite insyn i hur du bor. Det lilla jag sett ser väldigt inspirerande ut 🙂

    Svara

    KUL! Vad glad jag blir <3 Jag skulle gärna visa lite mer av mitt hem men har bara inte fått klart allt där än! Men det kommer komma lite mer bilder snart! Ska bara få in lite lampor, gardiner och ett soffbord 😉 hehe!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här