Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Her Hour-läsning och önskeinlägg.

20:32 | december 17, 2018


Jag ska bara påminna och tjata lite till om Her Hour. Jag vill ju inte att ni glömmer att kika in där! Och jag skulle verkligen bli så glad om ni vill fortsätta ge era synpunkter. Något ämne ni vill att vi tar upp, något tekniskt på sidan som ni stör er på eller om ni bara vill ge lite positiv eller konstruktiv feedback. Det är mycket kul på gång och vi ska göra vårt bästa för att blanda högt och lågt. Det finns många ämnen vi vill djupdyka i mer och som vi hoppas ni vill vara med och diskutera med oss. 

Jag har hört från några av er att det har varit problem med att kommentera här på bloggen (glad för det, för det betyder ju att ni försökt <3) så nu ska det vara fixat och ni får gärna skriva här också om ni har något särskilt ni vill att vi ska skriva om på Her Hour, eller något ni vill att jag tar upp här på bloggen? 

Vi publicerade precis våra veckofavoriter på sidan, med tema budget. Alltså köp som vi faktiskt har råd med, haha! Vi försöker komma i rutin med att publicera en sån här sida var varje vecka på olika teman – förra veckan var det drömköp. Här får ni mer än gärna vara med och önska tema <3 

Och säg hej till vår nya krönikör, Linn Olsson! Så glad att få Linn som tillökning i det här teamet. Hon är en mästare på att beröra i text och sätta ord på känslor. Ni kan läsa hennes första två krönikor här och här! 

Vår första kampanj ligger nu också uppe, här hittar ni den! Vi tyckte det kunde vara roligare att vi fick styla oss i våra favoriter ur Glitters vinterkollektion och alla smycken hittar ni också i shopsnurran i artikeln! 


4 kommentarer4 kommentarer om “Her Hour-läsning och önskeinlägg.”

  Paulina,jag har köpt paljettklänningen från H&M till nyår, men tycker den är lite svår att matcha ihop. Hur hade du burit upp den? Skor, smycken etc. Är ju smått allergisk mot strumpbyxor, men känns väldigt naket utan såhär i vintertider. Pls help.

  Svara

  Hallå Louise! Bra köp, den är ju så fin! Och tack för din fråga <3 Jag håller med dig om strumpbyxor, haha! Om man ska vara mycket inne, hemma hos någon på nyår så hade jag nog kört utan något under, så länge man ändå bara ska hålla sig inne.. Annars tänker jag att man kan köra ett par roligare strumpbyxor med mönster eller i färg. Kan försöka hinna prova detta och visa hur jag stylat klänningen på tre olika sätt i ett inlägg här? Om det skulle vara till hjälp <3 KRAM!

  Svara

  Ja, funderade lite i de banorna också. Men du får jättegärna styla den på tre sätt för inspo om du hinner, hade varit guld. Tack snälla! Ha en underbar jul och ett Gott Nytt år <3

  Svara

  Så klart! Jag fixar det i mellandagarna 🙂 Hoppas att du får en mysig jul nu <3 Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här