Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I mitt badrumsskåp

20:33 | december 18, 2018

Jag har ju lovat att jag ska ta er igenom mitt badrumsskåp, och nu är dagen här! Om jag ska vara ärlig så består det av lite mer än så här men det här är mina 11 favoritprodukter, och de få produkter jag FAKTISKT har provat.. Ser ni dagkrämen från Estée Lauder?? Den är magisk, på riktigt! Det är nog den enda produkten jag faktiskt rekommenderar till mina vänner! Det är en dagkräm med färg i så till en början känns det som att man lägger på en foundation men när den sedan sjunkit in i huden är det som att man bara tagit på en dagkräm, förutom att man är snäppet slätare. Den ger också förbannat mycket glow. Ja som ni hör är jag väldigt imponerad!

Två produkter som jag ganska nyligen börjat med men som redan varit revolutionerande för mig är ett ögonbrynsserum från Benefit och Glossiers Boy Brow. När jag var jag 16 noppade jag precis som många andra bort större delen av mina ögonbryn så får jobba hårt på att få tillbaka dem nu haha. 

Jag använder sedan typ en vecka tillbaka en ansiktstvätt från No7. Just ansiktstvätt är något jag är ganska dålig på att använda, och det är nog tack vare mitt dåliga tålamod. Det brukar oftast bli att jag sveper en ansiktsservett från Coop i ansiktet, haha. 

Som några av er kanske redan vet är jag ganska lockig i mitt egna hår och har rejält med självfall men väljer oftast att föna ut lockarna för att slippa dem. För ett par veckor sedan började jag prova mig fram med Moroccanoil Curl Control Mousse och känner att jag börjar få mer och mer pli på mina lockar när jag låter dem självtorka. Jag upplever också att mitt hår blir mindre frissit. Jag har som sagt rätt kasst tålamod så vanligtvis tycker jag en produkt är rolig att prova första gången och sen har jag redan tröttnat till nästa gång jag tvättat håret. 

Min bästa värmeskydd kommer från Maria Nila och både doftar magiskt och får håret att torka snabbare. Jag sprayar alltid i fuktigt hår innan jag går på med hårfönen.

Min absolut favoritprodukt i badrumsskåpet? Enkelt, torrschampot haha. Och tro mig när jag säger att jag har provat en hel del. Jag har kommit fram till en absoluta favorit, från Noir. Kanske mest för att den här produkten passar mitt hår så jäkla bra och ger lagom stadga och textur. Jag har ju bestämda ”tvättdagar” så brukar använda det sista dagen, (den dagen jag kanske egentligen borde tvätta håret, haha), då fungerar den perfekt. 

Det enda jag egentligen har på ordentlig rutin är att jag smörjer in mig med serum varje kväll. Just nu använder jag ett från Sensai som är väldigt lätt och absorberas snabbt in i huden, vilket jag gillar! Tycker inte om krämer som klibbar och lämnar en oljig känsla efter sig. Såg precis prislappen på den här från Sensai och inser snabbt att jag kommer få byta märke när den är slut… haha. 

Till kroppen använder jag ibland (ytterst sällan faktiskt) bodylotion och skrubb. Under sommaren är jag ganska duktig på att smörja in mig med lotion men nu på vintern är det som att min hy ändå håller på att falla samman och jag lägger ingen större vikt vid det, får styra upp mig till sommaren igen tänker jag. Men har hört väldigt mycket bra om märket Mon Sun och har hittills bara testat deras skrubb men har en del produkter hemma så till våren ska jag styra upp mig själv med deras hemma spa- produkter tänker jag ;D 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här