Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My Week

08:11 | december 18, 2018

Nu börjar den riktiga nedräkningen till jul, ska bli ganska skönt när det är över. Vi diskuterade igår på kontoret med stressen över julen, speciellt för dem (inklusive mig själv) som har två familjer eller fler, och med fler menar jag en eventuell partners familj. Jag har bestämt mig för att åka hem till Halmstad över jul för att fira med min mamma och mormors sida, men slits varje år mellan att stanna här i Stockholm och fira med andra hälften av familjen eller åka hem. Den här julen gjorde min pappa med familj det enkelt för mig genom att boka en resa över jul istället. Tycker alltså det kan vara mer meckigt att lyckas pussla ihop julen än att bara kunna njuta av den. Hur firar ni jul som har skilda föräldrar? Känner ni igen er i stressen om att välja vem man ska fira jul med, eller kör ni bara varannat år? Det har jag nästan alltid gjort tidigare och tycker det brukar vara en bra lösning.  

Okej nog om julen, det ska så klart bli mysigt också. Men mest skönt när den är förbi. Jag gillar nedräkningen i form av advent men sen vill jag helst slippa allt som har med tomtar, granar, pyssel och julbord att göra. Ska vi kika på sista veckan innan lite julledigt istället? 

Måndag: Jag åkte ju in till kontoret och hade möte och genomgång, och viktigaste av allt, passade Petras hund PUCK(!!!). Sedan satt jag fastklistrad i soffan framför Svenska hjältar-galan och datorn. 

Tisdag: Jag kommer jobba hemifrån hela dagen. Vill verkligen försöka kurera mig så mycket jag bara kan innan helgen så lite extra tacksam över att kunna jobba från soffan idag. 

Onsdag: In till kontoret på morgonen om jag mår bättre, jobb hela dagen och sen blir det fördrink och julbord med teamet och Adoore. 

Torsdag: Kontorsjobb och så har jag faktiskt unnat mig ett frisörbesök såhär innan jul, haha. Mitt hår börjar bli riktigt risigt så det ska bli skönt att klippa av en bit. 

Fredag: Jag tar tåget hem till Halmstad vid lunch! Och på kvällen har jag lurat med min mormor på bio! Missar aldrig en Hellenius-premiär! 

rdag: Min mormor har bjudit in till kalkonlunch så har lovat henne att vara souschef under dagen, haha. Och på kvällen ska vi hem till en kompis för mat, julklappsleken och spelkväll, alla gamla tjejkompisar som hunnit landa hemma i Halmstad till dess <3 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här