Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my way home

14:12 | december 21, 2018

Nu sitter jag på ett fullproppat tåg hem, har ett tågbyte i Göteborg alldeles strax och sedan beräknas jag vara framme i Halmstad vid 16. Jag har suttit och jobbat hela vägen till Göteborg, eller har egentligen mest bråkat med internetuppkopplingen. Fy fasen vad dålig den är på tåg, vilket gör mig galen. Man är ju så van vid att allt ska gå så snabbt i dag så när det inte fungerar som man vill tappar jag det helt, vilket ju är stört, för i slutänden det är ju bara internet.

Jag har inte hunnit med allt jag vill senaste dagarna, är fortfarande lite krasslig och känner att jag jobbar på en segare växel då. Ingenting blir 100 %. Och i onsdags hade vi ju julmiddag med teamet, vilket slutade med drinkar och hemgång vid 02, förjäkla trevlig middag helt enkelt. Men ni kan ju gissa att min förkylning går något steg framåt och sedan två steg bakåt igen. Haha man lär sig aldrig va? Ska verkligen ta det lugnt kommande dagar hemma. Vi hörs mer i eftermiddag med bilder från veckan <3 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här