Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snaps from this week

17:02 | december 21, 2018

Den här veckan har gått så förbannat fort tycker jag, känns som att det var tisdag i går ungefär. Men jag tänkte att vi kan kika på hur veckan sett ut av det lilla jag hunnit med att dokumentera, hehe. 

Puck gjorde entre på kontoret i måndags och det var ett glatt tjejgäng som hälsade henne välkommen!!!! Puck är världens gossigste och får mig att bli så himla peppad på att skaffa egen hund, haha. 

Vi julfikade på eftermiddagen och åt omåttliga mänger med saffransbullar. Tack Foodora och Joanna för det! 

I tisdags jobbade jag ju hemifrån pga sjukdom och varvade istället mitt hemmakontor mellan soffan och köksbordet. 

Vi har haft avstämningsmöte inför jul och nyår. Uchenna åker och gottar sig i Tanzania, jag åker hem till Halmstad och Petra blir kvar i Stockholm. Jag kommer nog dock åka hem i mellandagarna och jobba lite innan vi åker till Åre och firar nyår. 

I onsdags bestämde jag och Uchenna oss för att riva en massa instastorys på Her Hours Instagram för att presentera oss själva och Her Hour lite bättre. Det blev lite flamsigt ibland, det ska jag medge, haha. Det händer lätt med oss men jag är nog en som inte tycker man ska ta saker på för stort allvar och skämtar gärna bort saker emellanåt. Var det någon av er som kanske kikade? Berätta gärna vad ni tyckte i så fall, vi vill ju lära känna er <3

Efter jobbet promenerade vi bort till Farang för julmiddag med HH och Adoore. Men vi tre tjuvstartade med en runda drinkar i baren innan resten av gänget slöt upp.


Hela gänget som jobbat med Adoore och Her Hour under året <3 

Det var första gången för mig på Farang så jag var väldigt glad över att Petra bokat just den restaurangen för julmiddagen. Vi tog deras klassiska avsmakningsmeny och jag hade ganska höga förväntningar, har haft många i min närhet som tjatar om hur bra det är och det var det verkligen, rakt igenom alla rätter! 

Efter middagen åkte vi bort till Bardot för att det var alldeles för trevligt att runda av kvällen efter Farang.  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här