Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Hur jag stylar min nyårsklänning på 3 sätt

16:45 | december 27, 2018


Fick ett önskemål om att visa hur jag stylar min nyårsklänningen på olika sätt. Och kanske hur man kan göra om man inte föredrar att ha strumpbyxor. Jag gör ju inte det, och brukar i de flesta fall skippa strumpbyxor vid de få tillfällen jag faktiskt bär klänning på vintern. Nyårsafton är ju en dag man kanske vill styra upp sig och hoppa i en klänning (en kort sådan dessutom). Jag brukar intala mig att om jag ska vara inomhus större delen av kvällen kan jag skippa strumpbyxor. Det kan ju kännas ”naket” utan också och då är nog hudfärgade strumpor det bästa alternativet. Men här kommer i alla fall tre olika sätt att styla klänningen på till nyår! 

Yes ni ser ju, jag har strumpbyxor på mig! Det gick liksom inte att komma i från dem och just svarta, stickade i typ ”80 den” är kanske inte vad jag normalt hade kört med. Här tänkte jag istället föreslå ett par mönstrade eller färgglada. Hade jag fått önska fritt hade jag matchat klänningen med dessa, hehe! Eller varför inte köra vita ben att matcha snön med? Väljer du att satsa på det klassiskt svarta så bryt av med ett par färgglada skor och addera pynt i både håret, runt halsen och i öronen! Det kan aldrig bli för mycket smycken! 

Här är strumporna jag hade på mig under dagen och de fick helt enkelt bli kvar när jag satte på mig skorna. Jag har ju aldrig varit en strumpa-i-sandalerna-tjej men tyckte det här blev rätt festligt. Jag brukar sällan bry mig om att jag har bleka ben på vintern men jag vet ju att det kan oroa en del så här kommer ett supertips, St Tropez bronzing spray. I det flesta fall går man ju inte med skorna inomhus här så då hade jag nog tagit med mig någon form av ”innesko” eller ett par ballerina eller liknande som fungerar inomhus. I slutänden hade jag förmodligen också hoppat ur strumporna och bara kört på klackar, om det tillåts att ha skor på sig inomhus vill säga. 

Nummer tre kan vara mitt vinnande alternativ till nyårsafton. Det här kräver ju också att det tillåts att bära skorna inomhus dock, men funkar ju perfekt om du ska fira in det nya året ute på stan! Ett par höga stövlar är ett bra alternativ istället för byxor men där du ändå täcker större delen av benen och slipper frysa. Jag hade nog adderat ett par röda läppar också för att göra det hela ännu mer festligt. Och så klart massa smycken! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här