Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my cyberspace wish list

08:00 | december 28, 2018

Blå kofta, Stella McCartney. Denim, Avavav.  
Klackar, Stine Goya. Vit kofta, Lindex.  Solskydd, Nividas.

Visst har ni längtat efter att få veta vad jag suktar efter som just mest nu? Tänkte väl det. Hinner ju aldrig sätta ihop den här typen av inlägg längre men däremot blir det desto fler roliga plock på Her Hour istället! Allra mest sugen är jag faktiskt på semester. Eller egentligen behöver det inte ens vara semester i den bemärkelse att vila från jobbet utan det enda jag behöver är värme, solnedgångar och sena middagar utomhus. Jag hade helst bara flytt iväg till ett varmt land och levt vardagslivet ett par månader tills värmen är tillbaka här. Tänk om man kunde göra det? Om det är ett mål jag har tills jag är äldre är det nog fasen det. 

Hade jag fått välja hade det varit strålande sol och 15 grader. Jag är inte redo för sommarvärme och bikini riktigt än men öppna skor och stickade tröjor hade jag inte tackat nej till. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här