Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

GOTT NYTT ÅR!

23:30 | januari 2, 2019

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER! <3

Hoppas att ni mår bra, att ni har återhämtat er och att ni hade en magisk nyår. Jag är precis hemkommen från Åre och är helt slut. Det har varit fyra intensiva dagar i fjällen, haha. Så glad att jag har vänner som är så bra på att ta tag i högtider, styra upp dem och göra något magiskt. Skulle inte tacka nej till ytterligare en dag vila men i morgon är det back to basic och tillbaka till kontoret. Känner mig så laddad för att kicka igång det här året! Tror det kommer bli ett riktigt superår. Jag brukar inte skriva några nyårslöften men har bestämt mig för att ge det ett försök i år i form av ett gäng listor, skrev om det på Her Hour – här kan ni läsa det! 

Jag håller också på att sätta ihop en tillbakablick över 2018, tänkte att det kan vara roligt att läsa! Ska försöka få klart första halvåret nu i kväll så det finns uppe till er i morgon bitti! 

Kram på er! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här