Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Highlights 2018

11:05 | januari 3, 2019

Januari  

Jag tänkte att vi ska ta oss igenom en tillbakablick över året som varit! Jag läste precis mitt inlägg från 2017 – här hittar ni det och insåg att det är rätt kul att läsa så jag har bestämt mig för att knopa ihop ett för det här året som varit också. Vi får börja med första halvåret, blev nämligen totalt 64 bilder därifrån när jag hade markerat färdigt så har försökt skala ner det lite. 

Började det nya året med att möta upp min kille i Dubai för ett par dagars semester. Det var första gången i Dubai för mig och jag var inte helt övertygad. Jag är glad att jag har sett det men känner ingen större lust att åka dit igen. Nu har jag istället siktet inställt mot Oman för vintersemestern. Någon av er som har varit där? 

Det blev modevecka och jag gick på en del visningar och hängde som vanligt med branschvännerna! En favorit var Dagmars visning på Dusty Deco. Jag hängde också en del ute hos min ena familj på Värmdö. Att sitta framför brasan där är bland det bästa jag vet. 

I slutet av januari var det dags för sista terminen på universitet och jag gjorde min praktiktermin på produktionsbolaget Rehnberg & Swartz. Det blev en ordentlig omställning från att ha studerat och ganska fritt kunnat välja mina arbetstider till att ha kontorstider mellan 09-18. Jag fortsatte också jobba på Stella två dagar i veckan under våren. 

Februari 

Februari är som bekant min absolut tröttaste månad. Därför försöker jag nu att övertala min kille att sticka iväg kommande februari, om jag kan vill säga, haha. Min kropp skriker efter sol och värme nu. Förra året var det fokus på praktik och härliga middagar med vänner – obligatorisk Mexican Night hos Linn! 

Mars

Det blev första helgen i mars och Frida kom upp till Stockholm och vi checkade in på Hotell Kungsträdgården. 

Vi firade Semras 30-årsdag med en fantastisk italiensk middag, firade ATP’s nya butik på Söder och jobbade lördagar på Stella. 

I slutet av mars tog jag mormor i armkrok och hoppade på planet till soliga Barcelona. Vi spenderade dagarna med turistande, tapas och promenader tills våra fötter blödde. 

April 

Tillbaka till Stockholm, åt första vårlunchen i solen med Petra och började planera inför lanseringen av Her Hour. Jag jobbade mina sista dagar på Stella McCartney och jag och min kille hann även med en avstickare till Västerås där vi checkade in på Steam Hotel. 

Jag och det här härliga gänget gasade upp till Åre för att fira Valborg med skidor och solsken. Det blev succé och det här året har vi bestämt oss för att prova på påsken där! 

Maj

Min favoritmånad! Som en isbjörn som kommer ur sitt ide. Blir pirrig av att bara tänka på maj. Det är en så fin månad, och var även förra året. Första sommarmiddagen i Fannys trädgård med vänner och prosecco. 

Jag åkte hem till Halmstad över en långhelg för att bränna av mitt gröna kort till golfen och äta middag i solnedgången med bästisar. 

Spenderade ett härligt dygn i Stockholms skärgård med Linn, Fanny, Elina och River Island. 

Slutet av maj bestod av ett besök på Let’s Dance och en helg till Italien med bästa vänner. Verkligen en av mina favorithelger på året! 

Juni

Juni började med examen! Så jäkla efterlängtat! Vi firade med bubblor och middag på stan. 

Jag och min barndomsvän Bea åkte ett dygn till Oslo för att gå på norska Elles sommarfest. Det var första gången jag besökte Oslo och jag blev verkligen förvånad över hur mycket jag tyckte om det. Det var ett så fint dygn på alla sätt. Skulle verkligen vilja åka tillbaka dit och spendera en helg i sommar! 

Jag åkte sedan raka vägen till flygplatsen för att möta upp Linn och åka vidare till Italien och sommarens första semestervecka, på Villa La Madonna! Hade verkligen världens finaste vecka där. Vi låg och lapade sol, drack Aperol Spritz, åt långluncher i skuggan, lyssnade på poddar, åkte på utflykter och badade! 

Jag åkte hem till Stockholm igen och vidare till Norrköping för kick off med Petra och Uchenna. Vi spenderade ett dygn där och grottade ner oss i allt jobb med Her Hour. 

Väl hemma var jag ute på Värmdö med familjen och firade min födelsedag! 

Lagom till midsommar tog vi alla oss ner till Ulricehamn för att checka in i Linns sommarhus och riva av tre dagar av midsommarstök. En av sommaren höjdpunkter, längtar redan till midsommar! 

Avslutade juni med att åka hem till Halmstad för ett par dagar där innan jag startade juli i Kroatien, men den delen kikar på vi på i morgon! <3 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här