Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Outfitidéer som räddar mig varje gång

15:39 | januari 3, 2019

Kan ni precis som jag prova er igenom halva garderoben och tycka att precis allt sitter dåligt eller inte känns snyggt? Jag lovar, jag stöter också på det ibland. Därför har jag delat med mig av mina fem säkraste kort i garderoben som jag alltid kan falla tillbaka på när det här händer. 

Kan inte ni dela med er av era bästa tips på vad ni brukar göra när det här händer er? Har ni någon favorittröja, byxa eller smycke som ni alltid kan ta till i nödfall och som alltid känns helt rätt för er? 

LÄS ARTIKELN HÄR


2 kommentarer2 kommentarer om “Outfitidéer som räddar mig varje gång”

    Hej, dina blogginlägg blir jättekonstigt när man kollar på en platta. Bilderna lägger sig över varandra och texten.

    /sanna

    Svara

    Oj skumt, ska kolla upp det direkt. Har ej sett det i datorn.. Men tack snälla för att du berättade! <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här