Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

NYÅRSHELGEN I ÅRE

15:05 | januari 4, 2019

Jag tror jag totalt har lyckats knäppa åtta bilder från Nyårshelgen i Åre, haha, och väldigt spretiga tillfällen dessutom? Fem utav dem är väl i någorlunda kvalité att visa för er så here we go! Aperol Spritz blev drinken för resan, bergbanan som tog oss upp till after skin pga utebliven skidåkning, nyårssupén och en bild på Emma och Jens. För dåligt men det är ett gott betyg att man haft en bra helg, vilket det verkligen har varit!  Vi har haft riktigt skitväder dock, snöstorm, piskande vindar och plus- och minusgrader om vartannat. Några tappra själar tog sig ut i backen ett par utav dagarna men jag har enbart masat mig 100 meter fram och tillbaka mellan byn för lunch och afterski och lägenheten.. Det var verkligen skönt med ett par dagar semester! 

Vi kom till Åre lagom till after skin började i lördags så vi dumpade bara våra väskor i lägenheten och gick direkt till Verandan. Tycker ni också att after ski är bland det roligaste som finns? Det är livet! Vill typ ha after ski-tema på mitt bröllop, på den nivån är det liksom.. Varje gång jag är på skidsemester kör jag hellre ut mig på den och är sen hemma på kvällen och vilar, haha. Vi glömde boka restauranger i tid så allt var så klart fullbokat så vi har lagat mysiga middagar hemma varje kväll, pimplat vin, dansat, bastat och spelat spel! Nu är jag äntligen hemma i Stockholm och redo att kicka igång det nya året! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här