Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i tio bilder

20:21 | januari 6, 2019

Söndag kväll, vi har precis slevat i oss pastamiddag och Tianic rullar på teven i bakgrunden. Den här helgen har varit så förbannat härlig, och kravlös. Jag har varit hemma prick hela helgen. Jobbat, städat, lagat mat, myst och kollat serie. Vi har börjat se The Good Wife – rekommenderar den om ni inte redan sett den! Sen har jag även hunnit med en hel del jobb i helgen, vilket var skönt med tanke på att jag nästan checkade ut helt över jul och nyår. Att ha möjlighet att sitta i soffan i morgonrock framför Nyhetsmorgon och jobba är jag oerhört glad över. Då gör det mig absolut ingenting att jobba ett par timmar under helgen. Men så här har helgen sett ut via nio bilder i alla fall!

I fredags var första hela kontorsdagen och jag gjorde en intervju med Pontus för en artikel som kommer upp på Her Hour i veckan!

Efter jobbet åkte jag direkt hem och så lagade vi massa fish taco till middag, min absoluta favorit just nu! Jag har precis bestämt att vi måste bli lite bättre på att sitta vid vårt matbord och äta middag, haha. Vi är väldigt lata när det kommer till det och tycker det är väldigt bekvämt med soffan oftast. Det blir väldigt lätt så att vi äter middag framför teven, vilket egentligen inte gör mig så mycket men det var fint att bara sitta ner och prata utan fokus på teven. Middagen med helt plötsligt tre timmar lång i stället. Ska försöka få in detta under helgen i alla fall!

I lördags när vi vaknade blev det frukost och Nyhetsmorgon i soffan. Jag har inte fått upp min tavla än som ni kanske ser.. haha. Jaja den står väl bra där? Jag funderar också på vad jag ska ha längst med den väggen, ett sideboard kanske? Har ni förslag?

Efter frukost tvingade jag ut min kille på en långpromenad i solen. Har gått alldeles för lite den senaste tiden känner jag. Brukade älska att vara ute och promenera..

Var tvungen att värma upp mig med en lång dusch när jag kom hem. Fasen vad jag saknade ett badkar just då. Väldigt avundsjuk på alla er som har det hemma, haha. Provade dessa två från nya märket Mon Sun. Väldigt uppfriskande för min vintertorra hy.

I dag satt jag några timmar i förmiddags och jobbade och sen rev vi av en storstädning här hemma. Det var så jäkla skitigt alltså. Skäms nästan. Men nu ska vi bli bättre på att småstäda mer regelbundet.

Okej det var den helgen. Ändå bra dokumenterat för att bara varit hemma ju? 😉 Vi hörs mer om veckan i morgon! Hoppas ni har en fin kväll <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här