Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Highlights 2018 del 2.

00:17 | januari 6, 2019

Jag hoppas att ni är ute och roar er och har roligt den här första lördagen i januari. Jag har varit hemma hela kvällen, slappat framför teven, jobbat  och lagat en rätt så avancerad middag för att vara jag. Och jag har också lyckats klistra ihop del två av året som gått. Hoppas ni kan förlåta mig för att det blev en dag försenat <3 

Juli

Jag började juli med att åka ner till vårt sommarhus i Kroatien för semester och häng med familjen. Min mormor har haft huset sen jag var tre år så det har alltid varit mitt sommarhem. Evigt tacksam över att jag kan spendera mina somrar där!

Så fort jag landade på svensk mark mötte Jens (min kille som ännu inte fått någon ordentlig presentation här, hehe) mig i Halmstad och så gasade vi ner till Österlen för att spendera en semestervecka där med hans familj. Vi hade världens tur med vädret och den svenska sommaren visade sig från sin bästa sida. Som ni kanske minns var jag ledig prick hela sommaren. Jag hade precis slutat jobba på Stella McCartney och som grattis till examen bestämde jag mig för att unna mig hela sommaren off. Njöt till max varje sekund. 


Tillbaka i Halmstad och avslutade juli med en semestervecka i Tylösand. Vi hängde på after beachen, åt middagar i solnedgången, promenerade, spelade golf och göttade oss på stranden. 

Jens åkte hem till Stockholm och jag stannade kvar ytterligare en vecka. Halmstad glittrar verkligen på sommaren, speciellt när vädret var så bra som det var den här gången. 

Vi hann bli rastlösa och uttråkade och bestämde oss för att köra över till Köpenhamn för en dag. Saknar nästan att inte kunna ta en avstickare dit när man bor i Stockholm! 

Augusti 

Det blev augusti och jag åkte hem till Stockholm. Åt lunch med Petra och planerade höstens jobb. 

Den här lilltjejen (min syster) fyllde 17 (!!!) <3

Åkte en andra vända till Köpenhamn för ett intensivt dygn med Henrietta och Zalando. 

Direkt vidare till Frankrike och St Tropez med tjejgänget. En av sommarens absolut bästa helger. Det kändes som att vi var där i säkert 10 dagar fast det egentligen var en långhelg. Så glad att vi lyckades få ihop den här helgen tillsammans!

Hemma igen och satte tänderna ordentligt i Her Hour och all design. Så himla glad och stolt över vad vi lyckats ta fram! Nu ska vi äntligen utveckla Her Hour tillsammans med er <3 

Avslutade augusti med modevecka där jag bar mitt fina set från Dagmar och myste med Tess. 

September 

Haha när jag kollar i min telefon så förstår jag knappt vart september tog vägen. Känns som att den bara flög förbi, men både september och oktober jobbade vi väldigt mycket med Her Hour för att lyckas få färdigt allt till lanseringen. I slutet av september åkte jag och min bästa vän Claudia till Marbella. Det var fem dagar utav välbehövlig kvalitetstid. Hon bor numera i London och en stor del av min uppväxt har jag varit van vid att ha henne en gata bort från mig. Tänk att vi varit vänner i 17 år det här året, helt otroligt. 

Oktober 

Heja heja jobbteamet! Vi grottade ner oss ordentligt hela hösten och hann med en runda till Göteborg för jobb. 

Åkte till Mallorca i slutet av månaden för fem dagar blandat med jobb och nöje. Haha kan inte sluta le när jag tänker på alla tjejresor jag lyckats göra det här året. Fasen vad det är härligt med tjejresor! 

November 

Vi firade Halloween och Matildas 25 årsfest med filmtema. Kan ni gissa vilka vi var utklädda till? heheh…

Vi var 12 tjejer hemifrån som hoppade på planet till London för att fira Claudias 25 årsdag i dagarna fyra. 

Älskling <3 

Lyckligt lottad för alla underbara tjejer jag har i mitt liv, och att vi alla fortfarande är så tighta sedan skolåren. Blir så blödig när jag tänker på alla år vi gått igenom tillsammans. 

Och i slutet av månaden lanserade vi äntligen HER HOUR!!!!! 

December 

En fin helg med alla Halmstadtjejer <3

Vi gick på julfest utklädda till julkulor! 

Julmiddag med mina just nu närmsta kollegor.

Och till sist firade jag in det nya året i Åre med det här favoritgänget! 

Alltså jäklar vilket år inser jag nu när jag får den här överblicken. Det har fasen varit ett pangår! Det här är ju bara NÅGRA favoritstunder från året och mellan allt det här har det också varit mycket jobb, långtråkiga hemmakvällar i soffan, gråa vardagar och tuffa familjebesked. Men jag är verkligen så stolt och glad över året som gått, jag har äntligen tagit examen efter tre år och startat upp ett helt nytt varumärke med två fantastiska tjejer – absolut två saker jag kommer bära med mig länge. Och alla resor jag har fått möjlighet att göra med favoritmänniskor från olika håll! Jag är så glad över det här året och alla fina minnen jag fått med mig!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här