Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tisdag

18:31 | januari 8, 2019

Hej på er! Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra! Jag har precis landat i soffan efter en heldags plåtning med Lindex. Fy fasen vad trött man blir av att stå framför kameran, jag hade inte klarat en vecka som heltidsmodell tror jag. Vet inte hur jag någonsin skulle orka göra en tv-sändning live heller för den delen, haha! Nu ska jag i alla fall slänga ihop en soppa och sedan totaldäcka i soffan tror jag. Men ville uppdatera er här lite först, har så mycket jobb hela tiden att bloggen bli hängande kvar. Men tänkte visa er lite bilder från plåtningen i morgon, har en hel drös i kameran!

Men för i dag får det räcka med att visa er vad som hunnit in i garderoben senast sist. Fick den här fina jackan i julklapp, från Stand. Älskar den! Insåg också att jag nästan bara använder långa jackor, för det är det enda jag har, så en kort jacka var absolut nödvändigt skulle jag säga.

Jacka, Stand. Denim, Levi’s. Skjorta, Stella McCartney.
Boots, Timberland. Väska, Loewe.


2 kommentarer2 kommentarer om “Tisdag”

    Åhh så fin jacka!!
    Vad har du för storlek i den? 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här