Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

08:00 | januari 10, 2019

Väska, The Row. Scarf, Totême. Jacka, Saks Potts.
Klänning, Cienne. Solglasögon, Ray Ban. Hårspänne, Pixie Market.

God morgon gänget <3 Jag tycker det är så kul att ni fortsätter kika in här ska ni veta! Försöker verkligen göra bloggen bättre och mer personlig. Inte varit särskilt bra på det tidigare, blir ganska opersonligt när man bara skriver om mode och vad som står på önskelistan, men desto mer ni får följa med i vardagen desto närmre kommer vi nog också komma varandra. Jag är lite blyg. Men jag är så klart väldigt nyfiken på er också!

Jag gjorde en artikel om massa härliga beiga plagg som finns i butik just nu, så är du sugen på beiget tycker jag du ska spana in den här. På min näthinna finns också bruna toner så det kanske får bli nästa, haha. Här är ett par saker som jag gärna hade utökat garderoben med. Väskan från The Row är verkligen fin. Är fortfarande på jakt efter en mindre väska sedan jag sålde min från Stella. Och kan vi prata om klänningen? Såg den när jag besökte Seezonas showroom. Kommer från ett Amerikanskt märke om jag inte minns fel. Skulle gärna bära den på nästa semester tillsammans med en stor solhatt. Jackan från Saks Potts är också ren magi, tyvärr så jäkla dyr bara.

Nu ska jag släpa min häck hem till Petra för jobb. Det blir en dag av planering, planering och planering. Vi hörs mer i kväll <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här