Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Torsdagsjobb

20:25 | januari 10, 2019

Vi har varit hemma hos Petra hela dagen och jobbat därifrån. Förmiddagen gick åt till att planera, spåna och göra upp ett schema för närmsta veckorna och vad som ska göras. Vi har en del designredigeringar som vi skulle vilja ta tag i också, och jag har bestämt att jag ska styra upp den där jäkla shoppen i morgon. Både på Her Hour och här på bloggen. Det kommer ligga en snurra högst upp med produkter och på Her Hour finns shoppen under kategorin ”shop”, (logiskt nog). Just nu finns där inte så många produkter men jag ska ta tag i den i morgon!

Mellan varven har jag busat med den här! Världens gulligaste! Jag försöker också bearbeta min kille om att vi ska skaffa en genom att skicka oförskämt många bilder och videor på henne. Jag har varit sugen på hund länge, men det kommer dröja ett par år till. Är inte riktigt klar med det ”fria” livet än känner jag, hehe.

Det var den jobbdagen! Och den fortsatte hemma vid köksbordet. Finns så mycket att göra hela tiden och det är ju alltid bra att ligga steget före så har hunnit preppa en del för helgen. Nu ska jag ta en varm dusch, koka te och kolla ett par avsnitt av The Good Wife. Har ni kollat än??


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här