Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Daphine

18:53 | januari 11, 2019

Fick precis hem den här fina ringen signerad brittiska märket Daphine! Snodde Petras (som har en likadan) i dag på kontoret också för att se hur det blev med två bredvid varandra, visst var det fint? Tror nästan jag måste beställa en till, haha..

Finns att beställa här.

Vad gör ni i kväll? Min fredag ser nästan exakt likadan ut som förra haha. Vill knappt erkänna men vi ska äta fish taco, dricka vin och kolla Talang resten av kvällen. Haha men jag älskar det! Det här är en perfekt fredag i mina ögon. I morgon blir det först lite utrensning och städ, funderar på att försöka rensa garderoben lite. Kanske slänger upp lite plagg här för att se om de hittar ett nytt hem? Och sen på kvällen ska vi fira Linn som nyligen fyllt 24, HURRA! Hört att det skvallrats om italienskt tema hela kvällen!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här