Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

15:05 | januari 14, 2019

Hallå gänget! Hur mår ni? Solen skiner ju här i Stockholm, man får ju alltid lite extra energi av det va! Behövde det känner jag, har varit helt sänkt hela helgen. Var på födelsedagsmiddag i lördags och släktkalas hela söndagen så har kopplat bort jobbet helt, vilket var väldigt skönt. Men nu har jag laddat batterierna för en ny vecka – som nästan enbart består av massa jobb. Ska vi kika på den?

Måndag: Kontorsdag hela dagen. Känner nästan att jag ligger lite efter då jag inte hunnit göra något alls i helgen. Ska alldeles strax slänga i mig lite lunch sedan ska jag och Uchenna sätta oss och planera!

Tisdag: Jobb på kontoret hela dagen förutom ett möte på förmiddagen. Sedan ska jag köra ett rätt så efterlängtat trännigspass på eftermiddagen. Känner att jag halkat ur den rutinen efter ledigheten.

Onsdag: Jobb på kontoret hela dagen och sen har jag ett lunchmöte inbokat med Semra. Efter jobbet ska jag iväg på en aw med ett gäng vänner.

Torsdag: Kontoret och lunchträning. På eftermiddagen har min redovisningskonsult bjudit in till ekonomikurs så den tänkte jag ta mig förbi för att lära mig ett och annat på området, hehe. Och på kvällen har Fanny och Viola bjudit in till middag med ett nytt hårvårdsmärke.

Fredag: Jobb så klart, kanske hemifrån? Har inga möten alls så chansen är stor att det blir jobb från soffan. På kvällen blir det nog familjemiddag ute på Värmdö.

Lördag: Födelsedagsbrunch för en kompis som fyller år och sen middag på kvällen.

Söndag: Helt oplanerad. Men kommer förmodligen behöva ta tag i lite städning i alla fall!

Måste ge er världens budgettips här – Min nya väska från Lindex! Älskar den mörka bruna färgen ihop med gulddetaljer.

Jacka, Dagmar. Denim, Lindex. Boots, Timberland. Väska, Lindex.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här