Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Semestergarderoben jag drömmer om

11:30 | januari 16, 2019

Jag har jobbat hemma hela morgonen, i soffan med tända ljus och Nyhetsmorgon. Känner ändå att jag blir bättre och bättre på att koncentrera mig när jag jobbar hemifrån. Var inte alls särskilt duktig på det i början. Nu ska jag alldeles strax åka in till stan för ett lunchmöte på Spoil och därefter bänka mig på kontoret och jobba. Ska göra en snabb intervju med Joanna i eftermiddag med. Och nu vill jag bara påminna er om i fall ni kommer på människor ni är nyfikna på och vill veta mer om så skrik till! Antingen här, på mejl, på Instagram – vart som. Vi svarar och ska göra allt vi kan för att uppfylla era önskningar 🙂

Jag började på den här artikeln i går efter att ha scannat av internet efter billiga flygbiljetter för en eventuell resa. Försöker fortfarande övertyga min kille om att det är en bra idé. Jag kan inte sluta tänka på sommarkläder och ”det här hade jag packat OM jag hade en semester att se fram emot”. Haha så det landade i den HÄR artikeln. Kanske har någon av er en resa att se fram emot och kan hitta lite inspiration i stället <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här