Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Gårdagen i bilder

09:34 | januari 17, 2019

God morgon vänner! Jag sitter och häller i mig andra koppen kaffe, planerar nästa veckas jobb och tuggar i mig ägg. Jag ska åka bort till gymmet strax och köra ett 30-minuters pass. Det är mina bästa, haha lagom lång tid och köra tycker jag. Då har jag både ork och koncentration att ta ut mig rejält. Tänkte att vi kan kika på gårdagen, knäppte ändå av ett gäng bilder så varför inte dela dem med er tänker jag!

Jag började ju hemifrån igår, med frukost och tända ljus i soffan. Vid 11 åkte jag in till stan och till ett presskontor för lunchmöte med Semra och Sonja. Passade även på att klämma runt på alla nyheter som kommer till våren. Minns ni att jag visat den här snedknäppta kavajen från Baum und Pferdgarten tidigare? Den landar äntligen i butik snart. Tycker den är så fin, och färgen 10 poäng! Och den här stora stickade tröjan från Samsoe fick mig att vilja klä mig mer i lila.

Fick med mig en liten goodiebag hem! Planen är att bära det här kittet på Baum und Pferdgartens visning i Köpenhamn.

Tillbaka till kontoret och det här goa gänget som gick igenom en påse hudvård- och sminkprodukter.

Själv var jag mer exalterad över Get Raw’s nya chokladbars. Bland det godaste jag ätit! Åt mig igenom ett helt gäng igår.

Vid 17.30 tackade jag för mig och började ta mig hemåt. Fick pulsa i stora snömängder när jag hoppade av tåget hemma. Jäklar alltså vad mycket snö det kommit i Stockholm. Jag är färdig med vintern nu känner jag!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här