Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Middag med Budgie

10:42 | januari 19, 2019

I torsdags efter jobbet var jag först förbi vår redovisningsbyrå för en komprimerad ekonomikurs om att driva eget. Jag har en del att lära där känner jag men mina mest välinvesterade pengar är förmodligen att ha hjälp med bokföring och allt som hör till.

Jag smet iväg och vidare till Wetterling Gallery för middag med ett nytt hårvårdsmärke som lanseras snart – The Budgie Collective. Jag fick faktiskt testa deras produkter redan i höstas när de fortfarande höll på att ta fram dem. Det är 25 produkter, helt veganska och kommer gå att köpa på deras egna hemsida och på Kicks.

Jag har bara hunnit prova ett par av produkterna, något spray och torrschampo men jag har hört mycket gott om masken (längst ut till höger). Så den ska jag prova i helgen och lovar komma med en fullvärdig rapport efter!


4 kommentarer4 kommentarer om “Middag med Budgie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här