Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i sju bilder

21:19 | januari 21, 2019

Dags att ta er ge genom min helg som än en gång varit ganska lugn och skön. Jag går nästan i ide under vinterhalvåret och vill bara krypa under täcket och ligga där. Jag vaknar sent varje morgon, så sent att jag oftast drar på mig gårdagens kläder som ligger närmst och utan både frukost och kaffe får rusa till tåget. Jag försöker ligga kvar under täcket till prick sista möjliga minut. Det ska bli ändring på det nu, haha. Märker det bara så fort jag kommer igång lite med träningen, jag blir ju piggare. Måste prova någon av Petras alla galna väckningsappar tror jag..

I fredags jobbade jag i alla fall hemifrån under dagen och runt 15 körde vi ut till Värmdö för middag och mys med familjen.

Jag slår mig alltid direkt ner framför brasan på en stor kudde. Får ju passa på! Om det är något jag önskar i nästa lägenhet så är det fungerade kakelugnar (gärna flera) som man kan elda i hela vintersäsongen.

Hemma igen och jag rev av en orimligt lång dusch, skrubbade hela kroppen och la hårinpackning – den här från Budgie ni vet. Jag brukar sällan lägga hårinpackning men sist jag var hos frisören blev jag påmind om att jag borde så nu hände det äntligen. Och jag måste nog säga att mitt hår kändes aningen piggare och lenare efteråt!

Det blev lördag och jag låg i soffan från 9-12 ungefär. Kollade Nyhetsmorgon, åt frukost, började läsa Michelle Obamas självbiografi och bara tog det lugnt. Jag har också unnat mig, på Gannis rea som ni kanske märker, hehe. Ska visa er i veckan! Vid 13 åkte jag in till stan för brunch med ett gäng kompisar hemifrån. Vi satt där i timmar och pratade i mun på varandra och skålade för alla minnen tillsammans.

Jag åt en ljummen laxsallad med massa dressing och koriander, mycket väl godkänd! Vid 17 rundade vi av och tog oss igenom ett par butiker innan vi åkte hem. Jag går så sällan i butiker längre så det är mysigt när man väl gör det.

Frukostbild från i morse på kontoret. Jag spenderade nästan hela söndagen hemma. Jobbade, städade, tvättade och plockade i ordning. Fick ett ryck och bestämde mig för att nu jäklar ska vi bli färdiga med möblerna vi vill addera hem, så i all iver ”råkade” jag köpa ett sideboard via Blocket, helt på impuls. Jag blir så trött på mig själv i bland. Att jag liksom aldrig kan lugna mig och tänka två gånger innan jag agerar, för nu sitter jag ju här med det här bordet som inte alls gjorde sig särskilt bra i vårt hem. Men när jag vill att något ska ske vill jag att det ska ske på studs – på gott och ont. Jag ska visa er bordet i morgon, och då måste ni vara ärliga haha.


2 kommentarer2 kommentarer om “Helgen i sju bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här