Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

06:35 | januari 22, 2019

Klänning, Second Female.

God morgon på er <3 Hoppas att ni mår bra! Jag lyckades tvinga upp mig i lagom tid i dag för att sitta ner, snackar med er, dricka kaffe och dra ett varv genom mejlen. Det här är min drömmorgon varje morgon, haha men tyvärr händer den bara någon enstake gång per vecka.
Tänker att jag ska bjussa på mitt veckoschema, en dag för sent. Vet inte om ni tycker det är roligt att läsa men det hjälper mig att få lite mer överblick och struktur över veckan så jag kör på!

Tisdag: Jag ska in till kontoret strax för morgonmöte med teamet. Vi brukar alltid starta veckan med det och ha det på direkt på måndag morgonen men den här veckan körde det ihop sig så det blir i dag istället. Om jag hinner tänkte jag köra ett träningspass på lunchen, annars får det bli efter jobbet. I eftermiddag ska jag förbi 2NDDAY för kaffe och kika på lite kläder.

Onsdag: Börjar morgonen med möten hos Cube, först om design och sedan om annonser. Vill man komma med feedback eller önskan om förändring för designen på Her Hour – now is your time! Efter lunch blir det jobb på kontoret och efter det står en AW med en kompis på schemat!

Torsdag: Kontorsjobb hela dagen förutom lunchträning. Tycker det är så skönt med heldagar på kontoret utan pauser, det blir mycket mer gjort det än när man bara flänger fram och tillbaka på grejer.

Fredag: Jobb hela dagen med paus för lunch då det blir workshop och vinlunch med Cube och teamet.

Lördag & Söndag: Helgen är ganska obokad men jag planerar att flänga runt i inredningsbutiker för att hitta det jag söker, som jag knappt vet vad det är än. Om ni har tips på inredningsbloggar/konton att följa får ni gärna kommentera här under <3


2 kommentarer2 kommentarer om “My week”

    Vart kan man köpa klänningen?den finns inte på hemsidan när jag kolla 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här