Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vårfavoriter från Lindex

21:32 | januari 22, 2019

+ Created with APPRL

Minns ni att jag och Uchenna gjorde en plåtning med Lindex för ett par veckor sedan? Nu är den ute och jag tänkte att jag ville visa slutresultatet för er här också! Jag provar också en ny funktion där plaggen är taggade direkt i bilden (som på Instagram) så vill man klicka in på produkten gör man det via bilden. Det fungerade dock bara med två för en del av plaggen finns inte i butik än så de gick inte att tagga i bilden. Men där det finns en liten rund prick i bilden är det en tagg! Skrik gärna till här om ni gillar funktionen men jag tycker den kändes väldigt smidig och modern haha.

Den här kostymen har inte hunnit landa i butik än men jag tror den trillar in i veckan eller nästa. Finns här på hemsidan! Jag tycker färgen är helt magisk! Sen här under är ju mina andra favoriter, väskan och den blå trenchen. Längtar efter att kunna använda den här jackan i vår, blir pigg av bara färgen känner jag, heheh.


+ Created with APPRL

Nu ska jag krypa ner i soffan framför The Good Wife, haha classic! Kommer inte sluta tjata, jag är fast! Vi hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här