Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Onsdag i bilder

21:09 | januari 23, 2019

Började morgonen med mötesrace hos vår agentur Cube! Förlåt Uchi men du är lika fin när du blundar <3 Vi gick igenom sidan med all design, eventuella uppdateringar och förbättringar. Nu har vi varit igång i drygt två månader och har hunnit få en uppfattning om hur allt fungerar. Det är ju ingenting man kan förutspå innan lansering. En del funktioner fungerar bättre och en del känner vi att vi inte kommit igång med riktigt än.

Toalettpaus och obligatorisk spegelselfie. Skämt å sido, jag har ju frågat er tidigare om psykologin bakom det här men fick inget svar så jag måste undersöka det här asap känner jag! Är jag ensam i det här är ju frågan? Snälla säg nej <3

Vi hängde hos Cube hela förmiddagen för att diskutera allt angående Her Hour och lagom till lunch promenerade vi vidare till kontoret på No18.

Vi handlade med oss nudlar från Pepstop och bänkade oss i soffan. Jobbade vidare på artiklar, idéer och koncept för närmsta framtiden. Haha det är så jäkla sjukt och driva något eget egentligen, har inte hunnit processa och reflektera över det ännu och tanken slog mig först idag. Att det liksom bara är vi som står bakom den här sidan och kan driva den framåt! Det är med skräckblandad förtjusning.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här