Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

FRIDAY

16:42 | januari 25, 2019

Sitter och ska precis checka ut för helg! Har knappt hunnit jobba något i dag känns det som för att jag inte suttit vid datorn och skrivit eller letat bilder. Som några av er kanske redan sett var jag och Petra och fixade ögonbrynen i morse, haha. Jäklar alltså.. Fortfarande chockad över resultatet. Lovar att berätta allt (och visa bilder) i morgon!

Efter brynen var fixade sprang jag vidare för ett lunchmöte på Riche, och med helgkänslan kom även ett par glas bubbel. Myyyycket produktivt lunchmöte haha. Jag och Uchenna gick tillbaka till kontoret vid halv tre och har precis fixat klart lite jobb. Nu är det dags att ta helg på riktigt med AW och chark! Hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här