Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Nytt sideboard och en tv-bänk jag vill ha

12:10 | januari 26, 2019

Minns ni att jag förra helgen spontanhandlade ett sideboard på Blocket som jag var lite tveksam för? Jag tycker ju att bordet är fint men gillar inte alls färgen på träet, skulle vilja göra det mycket mörkare. Jag var tvungen att visa bordet för diverse personer som kan inredning för att få bekräftelse på att det ändå är ganska fint, haha så nu tycker jag om det liiiite mer. Så osäker är jag på min inredningssmak.

Här är det! Storleken är perfekt, och jag tycker om glaset men känner att jag måste göra något åt färgen på träet. Passar inte alls med golvet tycker jag. Mörk, mörk ek/valnöt tänker jag men måste göra lite research på hur jag ska gå till väga. Vet inte ens vad detta är, furu kanske? Men vad tror ni? Kan det bli bättre i mörkare trä? Min kille säger strängt nej men jag propsar på att ge det ett försök!

Vi letar också ny skänk/tv-bänk och efter mycket sökande tror jag att jag hittade det perfekta just exakt nu! Vi har ganska precisa mått och har inte många decimeter att kompromissa med och detta är med exakta måtten vi vill ha. Snubblade över det på Pinterest, tänk att jag inte förrän ganska nyligen förstått det fantastiska med Pinterest. Efter x antal googlingar lyckades jag hitta att det är från ett Holländsk märke som heter Zuiver. Och bäst av allt? Det finns en återförsäljare i Stockholm, (Reforma). Blev så exalterad att jag tänkte, once again, slå till på två röda men bestämde mig för att fundera ett par dagar då det faktiskt kostar en slant. Men visst är det magiskt?

Tror det skulle göra sig riktigt bra här hemma!

Det här bordet är också nedsparat från Pinterest! Guld skulle garanterat pigga upp lite i hemmet. Klurar på om det skulle bli för mörkt med två mörkbruna möbler? Vi har visserligen krämvit soffa, ljus matta och köksbord i marmor och sedan svart ekkök? Haha okej det lät väldigt rörigt när jag radade upp allt sådär. Får visa er bilder i stället så ni förstår!

En annan grej som jag tycker är ruggit svårt i inredningsdjungeln är soffbord. Vi behöver uppdatera våra och jag siktar på ett så litet soffbord som möjligt så vi ska tvingas äta våra middagar vid vårt köksbord istället haha. Jag ÄLSKAR det Caroline Sandström har i sitt hem. Gissar på att hon gjort det själv också!

Om min kille får som han vill blir det ett nytt sideboard (i marmor) och då ryker min plan på ett soffbord i marmor för det blir för mycket. Då återstår en glasbord men jag hittar nästan inga fina soffbord med glasskiva förutom Gubi’s. Har ni tips?


2 kommentarer2 kommentarer om “Nytt sideboard och en tv-bänk jag vill ha”

    Åh vart är dina svarta ljuslyktor på första bilden ifrån? Iittala? Gillar bordet men förstår vad du menar med en mörkare färg/nyans!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här