Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

19:41 | januari 27, 2019

Klänning, Isabel Marant. Denimjacka, Acne Studios(på rea!).
Buckethat, COS. Klackar, Zara. Sideboard, The Sofa Store.

Ett par saker jag har på hjärnkontoret just nu. Helt såld på Mangos senaste kampanj! Skulle gärna kopiera hela looken rakt av med läderkläningen och blusen. Något annat jag suktar lite extra efter är den vändbara buckethatten från COS, fick jag drömma skulle jag bära den i hop med gul dröm från Isabel Marant, denim från Acne och perfekta vardagsklackar från Zara.

Men viktigast av allt just nu, ser ni sideboardet?! Haha har snöat in mig på att jag vill ha brun marmor någonstans, tycker det är så himla fint i hop med mässing. Så det står mellan sideboard eller soffbord, och i dag trillade jag över det här från The Sofa Store. Vet ju inte om jag vill byta ut vårt nuvarande än men det är i rätt mått så jag tänkte eventuellt åka förbi där i morgon och kika på det!

Hoppas ni har en mysig söndagskväll <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här