Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Winter look

13:10 | januari 27, 2019

Jag tycker det både är trist och oinspirerande att klä på mig på morgonen så här års, slutar med att jag ser likadan ut varje dag känns det som. I onsdags såg jag ut såhär, första gången på säkert två månader jag bar sneakers istället för mina Timberland-kängor, haha.. Fy fasen vad trött jag är på vinterkängor nu!

Vad gör ni idag? Jag sitter och surfar runt, letar soffbord, taklampa och diverse annat smått och gott som kan tänkas behövas i vårt hem. Det låter som att vi precis flyttat i men så är ju inte fallet, jag har bara varit totalt ointresserad av allt det här. Men jag bestämde mig sedan för att ge det ett försök, och försöka uppdatera lite allt eftersom. Det är (nästan) första gången jag inreder ett hem och jag har insett att det är SÅ JÄKLA SVÅRT.

När jag flyttade till Stockholm efter studenten hyrde jag och en tjejkompis en lägenhet på Söder av en familjevän. Lägenheten var på 38 kvadrat och redan halvt inredd så vi behövde bara komplettera med ett gäng lampor, en säng och lite klädförvaring. Vi åkte raka vägen till Ikea och köpte det absolut billigaste vi kunde komma över, och nöjde oss med typ tre klädhästar. Det var ungefär vad den lägenheten bestod av, en säng och tre klädhästar. Så nu förstår ni ju nivån på min erfarenhet av att inreda.


2 kommentarer2 kommentarer om “Winter look”

    Hej vart ifrån kommer din outfit??:)

    Svara

    Hallå! 🙂 Byxorna kommer från COS, dock ett år gamla.. Men koftan och väskan från Lindex och jackan från Stand finns i butik nu <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här